FONTOS:

Szeretnénk megnyugtatni a konferenciára repülővel érkezőket, hogy amennyiben a sajtóban megjelent hírek szerint Kolozsváron fog leszállni a Budapesti gép, akkor Kolozsvárról fogunk biztosítani transzfert a konferencia helyszínére, Szovátára.

Utazási, megközelítési információk

Közösen - Repülővel (BUD-TGM-BUD) + busz (TGM-Szováta)

A WizzAir járataival van lehetőség Budapest (BUD) és Marosvásárhely (TGM) közötti légi utazásra. A konferencia szervezói - elegendően nagy érdeklődés esetén - vállalja a BUD-TGM-BUD oda-vissza járatokon csoportos jegyek foglalását Január 24 és 28 napokra, ill. Marosvásárhely-Szováta között közös buszjárat szervezésést.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2016.10.15. !

Amennyiben Ön ezzel a csoportos megoldással repülővel szeretne utazni Budapest és Marosvásárhely között, kérjük adja meg saját illetve azon társai nevét (útlevélben szereplő teljes név) az alábbi form-on, akik Önnel együtt fognak repülővel utazni. Kérjük ellenőrizzék, hogy minden név csak egyszer szerepeljen: https://goo.gl/forms/uFBkUW35g7uyVx3u2

Repülővel+busszal

A WizzAir járataival van lehetőség Budapest (BUD) és Marosvásárhely (TGM) közötti légi utazásra. A konferencia szervezói biztosítanak busz-transzfert a reptér és a konferencia helyszíne között Szovátán. Kérjük jelezze ezirányú ígényét a regisztráció során.

Egyénileg - busszal

Budapest - Székelyudvarhely között elérhetők buszjáratok, amelyek megállnak Szovátán is, pl.:
Csavargó
OrangeWays

Egyénileg - Vonattal + busszal

  • Budapest - Marosvásárhely között vonat: MÁV
  • Marosvásárhely - Szováta között busz: buszok

Egyénileg - Autóval

Útvonalak Budapest - Szováta között: TÉRKÉP
A romániai utakon kötelező a matrica, határátlépés után az első benzinkúton javasoljuk megvenni: román matrica árak.